مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

اختصاص ۹ محل در تهران برای اعتراضات قانونی احزاب و گروه‌ها

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران با اشاره به اعطای مجوز به اعتراضات قانونی گفت: ۹ محل به اعتراضات قانونی احزاب و گروه‌ها در تهران اختصاص پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 29
کد خبر: ۲۹۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شکراله حسن‌بیگی با اشاره به اغتشاشات اخیر اظهار کرد: در ساعات اولیه وقتی مردم شعارها را دیدند صف خود را از آشوبگران جدا کردند چرا که عده‌ای به بهانه‌ گران شدن بنزین دست به تخریب اموال و اماکن عمومی زدند و دستگیری‌هایی که انجام شده نشان می‌دهد که سردمدار جریان این آشوبها از اراذل و اوباش بودند همچنین طبق اخبار 70 نفر از آنها از اتباع بیگانه بودند که می‌خواستند از این شرایط سوءاستفاده کنند که با ورود به موقع نیروی نظامی، انتظامی، سپاه و بسیج موفق نشدند به اهداف خود برسند.

 

وی تاکید کرد: دشمنان وقتی دیدند تحریم‌های شدید، اثری نداشته به دنبال توطئه‌های دیگر رفتند و از موضوع بنزین سوء استفاده کردند که به اهداف خود نرسیدند از این‌ رو، وحدت و همگرایی که در این چند روز بین مسئولان استان و شهرستان‌ها و مردم بود باید همچنان تداوم داشته باشد.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران ضمن اعلام موافقت با اعتراضات قانونی افزود: هر فردی که خواهان تجمع است و می‌خواهد به موضوعی در چارچوب قانون اعتراض داشته باشد در قالب قانون مجوز می‌دهیم و در همین راستا 9 محل در شهر تهران و در شهرستان‌ها نیز با نظر شورای تامین برای این اقدام اختصاص پیدا می‌کند اما خط قرمز ما امنیت است و در مورد امنیت با کسی شوخی نداریم.

 

حسن بیگی تصریح کرد: اگر احزاب و گروه‌ها بخواهند در چارچوب موازین قانونی اعتراض داشته باشند می‌توانند از این مکان‌ها استفاده کنند به علاوه باید قدر مردم را بدانیم مردم با همه سختی‌ها از نظام دفاع می‌کنند وظیفه ما نیز خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به مردم است.

 

وی خاطرنشان کرد: مسئولان برای پیشرفت و توسعه شهرستان به دنبال سرمایه‌گذار باشند تا مشکلات شهرستان با کمک خیران و مردم برطرف شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار